Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Tre liv i en vardag

untitled-1Jag har ju lovat er att jag ska bli mer personlig och dela med mig mer utav den ”riktiga” Linn. Här har ni två bilder som är rykande färska, tagna för två minuter sen i datorns kamera. Sitter i skrivande stund med en kopp kaffe och filar på morgondagens hemtenta i Konstvetenskap.

När folk frågar mig vad jag sysslar med brukar jag säga att jag lever tre olika liv i en och samma vardag. Jag bloggar på heltid, jag jobbar deltid och sen som grädden på moset pluggar jag heltid. Sen ska man ju hinna leva på heltid där emellan också. Ibland trillar folk av stolen när jag berättar detta, och det gör nog jag själv ibland också. Jag ska inte säga att det alltid är en dans på rosor, men fy fan vad kul det är. Alla tre delarna är så förbannat roliga, de ger mig så otroligt mycket och bidrar minst lika mycket till varandra. Jag bloggar ju här på Metro Mode, en kanal jag använder dagligen som utlopp för min kreativitet och stil. Jag jobbar några dagar i veckan på Stella McCartney, som jag numera ser som min frizon. Jag är ett litet socialt monster som måste få träffa folk för att fungera. Jag älskar att babbla om allt och ingenting, och sen är ju kläderna ganska överkomligt fantastiska också. Men till den tyngsta punkten – plugget. Här har vi min dagliga utmaning och även den punkten som kommer mest i kläm. Plugget utmanar mig på ett helt annat sätt än både jobbet och bloggen, vilket jag triggas igång så galet mycket av. Men jag är också en person som är en jäkel på att pressa undan stress, och när jag känner att plugget (eller bloggen) kommer i kläm kommer genast stressen smygandes. Den försvinner aldrig, utan den lägger sig snällt och samlas på hög tills den sen istället exploderar. I höstas var en värdelös period för mig har jag insett såhär i efterhand, jag hade så otroligt roligt – men kroppen tog så ofantligt mycket stryk. Hade jag inte åkt på semester under julen hade kroppen nog checkat ut och inte kommit tillbaka på ett tag. När det var som värst tog det mig tre till fyra timmar varje kväll innan jag kunde slappna av och somna, jag gick ständigt runt (det gör jag fortfarande) och är rädd att jag ska glömma av viktiga saker och därmed låg kroppen fem steg efter huvudet hela tiden.

Som ni förstår är det en daglig kamp att hitta den där härligt finkänsliga balansen. För mig är hälsa och välmående prio ett genom allt. Jag har äntligen börjat komma underfund med små knep som gör att jag får de där små andningstillfällena. Jag trivs så otroligt bra i min situation, skulle aldrig i min vildaste fantasi välja bort något utav de tre olika ”liven”.

Det här är så nytt och främmande för mig att dela med mig utav tankar och känslor. Men jag är ju också människa, som alla andra. Bloggen är ju en så stor del av mitt liv, så det är med stor glädje jag välkomnar er in bakom kulisserna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • <3

  Laura 2017-02-16 16:35:03
  Svara
 • Toppenkul med mer personligt! Din blogg är läääääätt min favorit av alla jag läser

  Julia 2017-02-16 09:40:45
  Svara
 • Kul att läsa om din vardag lite mer och inte enbart bilder, fint!! Vad är de du pluggar?

  Magdalena 2017-02-15 20:52:44
  Svara
 • GO GO GO!!!

  Julia 2017-02-15 12:26:06
  Svara
 • Tack för att du delar med dig – fint att läsa 🙂 Hade varit så intressant att höra mer om vad du pluggar och hur dina tankar går kring det!

  Lisa 2017-02-15 10:19:14
  Svara
 • Intressant 🙂 . Vad är det du pluggar och vad jobbar du med på stella ?

  Mikaela 2017-02-15 09:51:29
  Svara
 • ❤️❤️

  Annica 2017-02-15 09:03:00
  Svara
 • Jag förstår dig Linn! Har precis startat en blogg, och insåg inte att det kunde ta så mycket tid, dock är det ju så kul att sitta och knappa på tangenterna!! Samtidigt försöker jag klara av att gå sista året på gymnasiet och ha ett extrajobb vid sidan av. Samt ta körkort haha. Så jag förstår precis vad du menar när huvudet inte riktigt hänger med utan hela tiden är ett par steg bakom. Ibland kommer jag inte ens ihåg att jag har gjort vissa saker för huvudet var inte riktigt med precis just då. Men jag hoppas ju att allt detta slit kommer vara värt det i slutändan, eller det kommer vara värt det i slutändan!! KRAM

  Lisa Johansson 2017-02-15 07:20:00 http://nouw.com/johanssonlisa
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!