Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Jurassic park is back

linn-eklund-blogg-metromode-celine

 

Jag är en riktig örhänges-person. Använder mycket sällan andra smycken, förutom min klocka när jag kommer ihåg den. Men när det kommer till öronen får det gärna hända något kul! Absolut inget bling bling, men gärna något som hänger och är lite uppseendeväckande. Mina favoriter inom detta område ligger Céline obesegrat på 1a platsen. Helt geniala! Senaste tillskottet är dessa små dinosaurier i rosa och rött. Älskar när det finns en lekfullhet och humor i  detaljer.

 

linn-eklund-blogg-metromode-celine

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag kommenterade i helgen på detta inlägg men min kommentar verkar inte godkännas?

  Undrar vart du köpt dessa, jag fann dom nämligen inte på celine’s egna hemsida. Jätte tacksam för svar!

  Isabell 2017-02-20 13:04:56
  Svara
 • Wow, jag är kär. Så fina!
  Vart köpte du dina? Hittade dom inte på hemsidan. 🙁

  Isabell 2017-02-19 12:30:54
  Svara
 • Vilka coola örhängen!

  pilla 2017-02-19 11:15:17 http://utochspring.com
  Svara
 • Fint

  mässing kökskranar 2017-02-17 02:07:46 http://www.pricerunner.se/sp/nivito-m%C3%A4ssing.html
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!