Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Summer of 2017

linn-eklund-blogg-metromode-sommar

 

Sommaren 2016 var så otroligt fruktansvärt bra. Hann med två veckor i Kroatien med pappa, Gotland några vändor, Torekov, Italien, Tylösand och västkusten. Så jag sitter här nu mitt all pluggstress och har lite prestationsångest över sommaren 2017 – det gäller ju att vara ute i god tid.  Kommer antagligen stanna kvar stora delar av sommaren i Stockholm och hålla till på Stella, sen en vecka i Torekov och en vecka på Gotland. Men vill försöka få ihop en resa ner till vår vingård i Piemonte och kanske en weekend till franska rivieran. Vi får se. Här är lite snaps från i somras, en helt magisk fyra veckors semester.

 

linn-eklund-blogg-metromode-sommarlinn-eklund-blogg-metromode-sommarlinn-eklund-blogg-metromode-sommarlinn-eklund-blogg-metromode-sommarlinn-eklund-blogg-metromode-sommarlinn-eklund-blogg-metromode-sommarlinn-eklund-blogg-metromode-sommarlinn-eklund-blogg-metromode-sommar

linn-eklund-blogg-metromode-sommarlinn-eklund-blogg-metromode-sommarlinn-eklund-blogg-metromode-sommar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • SÅ fina bilder. Kan du inte göra ett inlägg där du berättar hur du behandlar dina bilder?

    Sanna 2017-02-13 15:12:46
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!