Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Sunday mornings

linn-eklund-blogg-metromode-lägenhet

 

Åh, äntligen Söndag! Bästa dagen på hela veckan. Började morgonen med att hoppa i pyjamasbyxorna och springa ner till Greasy spoon över en kaffe med fina vänner som är uppe i stan över helgen. Efter lite recap från hemstaden så kramades vi hejdå och jag sprang hem och dukade upp för nästa frukostdejt! Vid 11 plingade mamma på dörren och fram tills nu har vi bara myst, ätit smarrig frulle och skvallrat om det senaste. Mamma hann även smita in i min garderob och föll pladask för den här ljuvliga mockaskjortan GRYMMA Carro gjort tillsammans med Rock and blue. Farligt att ha samma smak som henne, hehe. Men älskar att vi kan varva garderober med varandra! Bjuder även på lite snaps från lägenheten, har hänt en hel del sen jag visade er sist. Köket har blivit rosa, min ljusbox har åkt upp på väggen och jag har blivit med lite nya möbler. Men mer om det i ett separat inlägg, måste bara slå ett slag för mina helt fantastiska blommor – franska tulpaner i mitt hjärta. Finaste blomman!

Nu inväntar jag mina klassisar som ska komma över med pizza och skvallra om gårdagen. Söndagar! ❤

 

linn-eklund-blogg-metromode-lägenhetlinn-eklund-blogg-metromode-lägenhetlinn-eklund-blogg-metromode-lägenhetlinn-eklund-blogg-metromode-lägenhetlinn-eklund-blogg-metromode-lägenhet

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh, varje gång jag ser ditt bord känner jag bara VILL HA! Kan du inte dela med dig av hur du gjort det? Är så himla imponerad av din inredningsstil (klädstilen din också förstås hehe)!

  Julia 2017-02-23 20:31:28
  Svara
 • Din fina mamma! Så fin i skjorta ju! 🙂

  Caroline Sandström 2017-02-14 13:06:38 http://caroline.chic.se
  Svara
 • Din fina mamma! Så fin i skjortan ju 🙂

  Caroline Sandström 2017-02-14 13:06:21 http://caroline.chic.se
  Svara
 • Fint! Vad heter den rosa färgkoden?

  Sophie 2017-02-13 22:30:10
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!