Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

BTS – Weekend

untitled-2

 

Ännu en så himla bra helg har passerat… Jag tog helg redan i Torsdags och började med att kika på lägenheter och föll pladask för denna soffan på en utav visningarna, orange och i manchester. Hallå eller! Strax därefter fick jag en dingsving och fick ett måste-måla-om-köket-begär, så två timmar stod jag där med ett liten rosa dröm till kök och massor med fina tavlor/posters på väggarna. Fortsatte vidare till Magnus Carlssons releasefest med Tiger och avslutade dagen med att stänga Spybar vid 05-snåret. Härligt! I Fredags tog jag sovmorgon, käkade frukost lagom till lunch och bara pysslade vidare och myste loss i lägenheten. När klockan slog middag svirade jag om till blommigt och sprang ner till Story Hotel för att fira grymmaste Carro’s samarbete med Rock n’ blue. Det blev en helkväll med middag, hotshots, härligt mycket stök, dans och övernattning i hotellakan. Så bra Fredag!

Fortsatte lördagen med att prova galet balla stövlar hos Céline till att drömma om våra vårnyheter på jobbet, främst en silver och en rutig (!) variant. Några timmars senare och lagom till att mello började passade jag på att somna och dra av ett sömnrace på 12h, så sjukt behövligt efter denna veckan… Idag vaknade jag upp som en ny människa, myst hemma hos Martin och hans julpynt, dreglat över spegelbord, köpt söndagsblommor och avslutat med pizzakväll hemma hos mami.

 

untitled-3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hur har du gjort ditt bord? Sååå fint!

  Lina 2017-02-07 10:07:42
  Svara
 • Tack så sjukt mycket för att du läste vår blogg fina du!!

  Emmaronjas 2017-02-06 20:40:55 http://nouw.com/emmaronjas
  Svara
 • Hej fining!
  Vad fotar du med för kamera / objektiv på outfitbilder och liknande?
  Love!

  tess 2017-02-06 14:02:40
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!