Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Normal is BORING.

linn-eklund-blogg-metromode-inredning-lägenhet

 

… Jag har blivit med ROSA väggar!! Ahhhhh är så sjukt satans nöjd över mitt lilla infall igår eftermiddag. Fick för mig att nu måste det allt ske ännu en förändring i lägenheten, allt vitt ska BORT. Så jag gick till första bästa färgaffär och köpte mig några hinkar. Först ut för en make-over blev köket!  Här har ni er en liten sneak på hur färgen blev. Har även haft så många prints som bara legat och väntat på att bli ramade, så medan färgen torkade igår sprang jag ner till en rambutik och köpte lite nya ramar. Lägenheten känns som ny! Lovar att ge er mer bilder under helgen.

Nu ska jag på middag med Carro och ett härligt gäng på Ling Long, hörs mer imorgon. KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Jättefin färg! Vad är det för färgkod på den rosa färgen?

  Linnea 2017-03-05 14:57:36
  Svara
 • Hej! Vilken färg har du använt? Så snyggt!

  Isabelle 2017-02-04 11:12:07
  Svara
 • Helt underbar nyans! Jag vill också måla rosa! ?? Vad heter färgen?

  Hanna 2017-02-03 20:03:23
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!