Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Top peaks from STHLM FW

untitled-1ab

 

Årets modevecka har faktiskt varit över all förväntan. Jag var lite besviken i somras, då färre och färre designers valde att inte visa. Men i år så gjorde Stockholm en liten come back! Jag har ju lyxen att få ha mamma som partner in crime under dessa dagar, vilket gör det hela ännu roligare. Ni som följer mig på instastorys (härklick!) såg säkert hur mycket jag fnissade över hur nöjd hon var över att få sitta frontrow på Beckmans visning igår mellan både Vogue och Harper’s Bazaar. Så mysig. Igår lyckades jag även parera mobilen med kameran, så lite bilder från gårdagen kommer upp senare + min outfit.

Bästa visningen? Beckamans – stående favorit (bild 2 och 3). Älskar verkligen hur eleverna vågar ta ut svängarna, komma med helt oväntade kombinationer och nya inspirerande snitt på plaggen. Så mycket Linn över dessa looks!

Finaste looken? Rodebjer! (bild 1) Mycket färg, ljuvliga snitt och härliga mönster för att vara höstkollektion, vilket jag också älskar.

Ballaste stylingen? Frida Bard för Hope. (bild 4) Älskar hur hon bröt av hårda looks med chockrosa detaljer, här i en polo. Även i helhet en helt grymt ball kollektion!

untitled-1a

… Från en värld till en annan – nu ska jag vidare till skolan och ha seminare. Hörs mer senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Puss.. <3

    Annica 2017-02-01 12:41:19
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!