Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Wynwood Art District

linn-eklund-blogg-metromode-miami-wynwood

 

Vidare från Miami Design District i måndags tog vi oss till WynWood Art District! Hittills det absolut ballaste och top 1 skönaste stället att samla inspiration i Miami. Vi gick loss bland alla grafittiväggar, åt mexikanskt på El Coyo tills vi storknade och doftade på Martins favoritparfym hos Le Labo. Till och med solen passade på att säga hej här!

Topp tre måsten i Wynwood:
• Lunch på Coyo Taco, beställ Quesadillan + guacemoletallriken. 2300 NW 2nd Ave
• Stopp hos Aesop och tvätta händerna efter Guacamolen. Välj tvålen med scrub i. 2609 NW 2nd Ave
• Avsluta med ett doftstopp hos Le Labo, Martin tipsar om sin ”Santal 33”. Jag instämmer.  2659 NW 2nd Ave

 

linn-eklund-blogg-metromode-miami-wynwoodlinn-eklund-blogg-metromode-miami-wynwoodlinn-eklund-blogg-metromode-miami-wynwoodlinn-eklund-blogg-metromode-miami-wynwoodlinn-eklund-blogg-metromode-miami-wynwoodlinn-eklund-blogg-metromode-miami-wynwoodlinn-eklund-blogg-metromode-miami-wynwoodlinn-eklund-blogg-metromode-miami-wynwoodlinn-eklund-blogg-metromode-miami-wynwood

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!