Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Another broken heart

linn-eklund-blogg-metromode-vacation-miami-balenciaga

 

Igår när jag och Martin yrade runt och försökte finta bort något slags solsting på Bal Harbour sprang jag över den här DRÖMMEN till väska, signerad Balenciaga. Nu står den på delad första plats på ”väsk-önskelistan” tillsammans med den lilla elefanten från Loewe (här).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Linn! Jag håller på att bli galen, letat och letat men inte hittat den så nu måste jag fråga: I hemma hos reportaget i Metro stod du i ditt sovrum, vill jag minnas, och det hängde en grymt snygg klädhängare från väggen så man kan låta kläderna få bli en del av inredningen. Den sitter alltså på väggen, inte själva klädställningen som stod på golvet. Sökt med ljus och lykta efter bilden och just den hittar jag ingenstans. Snälla kan du hjälpa! Kramar

    Ida- inredning, mode och livet däremellan 2017-01-26 23:08:02 http://www.idior.se
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!