Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Tisdagsmorgon på Pom & Flora

linn-eklund-blogg-metromode-pomochflora

 

Började min tisdagsmorgon med frulle på mitt andra favorithak Pom & flora med Maggan och lille Pablo. Catchade upp och pratade om allt från framtid, jobb, singellivet och gravidlivet – samtidigt som vi mumsade i oss typ halva menyn. Jag passade på att bl.a. testa deras omtalade (och världens godaste) bananasplit – TIPS (!) om ni går dit.

 

linn-eklund-blogg-metromode-pomochflora

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Linn! Tycker om din blogg! Men känns som jag vet så lite om dig ändå och det skulle vara kul att få veta mer om vem du är och vad du gör mer exakt. Undrar t.ex. vad pluggar du på uni (är det fristående kurser i PR och reklam)? Vad jobbar du med och hur kommer det sig att du jobbar med just det? 🙂

    Nina 2017-01-17 22:03:34
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!