Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Monday comouflaging

linn-eklund-blogg-metromode

 

Måndag och nedräkning till semester, på lördag möter jag upp familjen på varmare breddgrader och det ska bli sååååå härligt. Men först ska jag avverka några mysiga dagar på Stella, gå på inflyttningsfest, ta mig igenom en hel del pluggtimmar och även försöka mig på att välja ny väggfärg till köket…

Idag invigde jag min nya magiska blus från Stella McCartney, den är som ett litet konstverk. Ska visa bättre bild på den inom kort! Tillsammans med randig blus från Malene Birger, örhängen + armband från Céline och jeans från Loewe.

 

linn-eklund-blogg-outfit-metromode

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • ÄLSKAR MALENE BLUSEN!!<3 hittar den bara i vitt på hemsidan? har du kanske köpt den i butik?? alltid grym inspiration! <3

    Ullis 2016-12-14 19:08:18
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!