Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Sundayzzzzz + Pom & Flora

linn-eklund-metromode-outfit-pom-och-flora

 

Vilken otroligt välbehövlig lugn helg jag har haft… Jobbat, lagt mig tidigt varje kväll, tagit långpromenader och bara gjort minsta möjliga. Imorse vaknade jag tidigare än tuppen och traskade neråt Söder i takt med att solen gick upp för att möte upp Pålle på söndagsfrulle. Som ni vet är det bästa jag vet att äta frukost ute, lika lyxigt varje gång. Imorse testade vi Pom och flora på Bondegatan, körde på deras klassiska Acai med chiapudding, ca 17 koppar kaffe och en avocadomacka. 10/10!

 

linn-eklund-metromode-outfit-pom-och-floralinn-eklund-metromode-outfit-pom-och-floralinn-eklund-metromode-outfit-pom-och-floralinn-eklund-metromode-outfit-pom-och-floralinn-eklund-metromode-outfit-pom-och-flora

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Linn!

  Jag heter Frida och studerar Kommunikation och PR på Mittuniversitet i Sundsvall.
  Vi skriver just nu en B-uppsats som handlar om modebloggares relation till PR-konsulter och marknadsförare.

  Det skulle vara jättekul om du skulle vilja ställa upp på en liten intervju med oss!

  Vi kommer att befinna oss i Stockholm under måndagen från och med kl 16 och under hela tisdagen nästa vecka. Kan eventuellt även träffas under annan tidpunkt om detta inte passar. Har du någon lucka så skulle det vara toppen, vi bjuder
  på fika som tack!

  Tacksam för svar!

  Bästa hälsningar,

  Frida, Britta och Emelie

  Frida 2016-12-06 12:08:28
  Svara
 • Hej Linn! Jag läste precis metromode där du var med och för det första, vilken lägenhet du har!! Sen undrar jag vart de svarta klädhängarna som var med i artikeln kommer ifrån? Har letat efter liknande så skulle vara väldigt tacksam för svar! KRAM

  Lisa Johansson 2016-12-05 21:05:13
  Svara
 • Hej!
  Vart har du klot din fina jacka som du har på översta bilden? Tack och kram!

  Caroline 2016-12-05 18:51:16
  Svara
 • Hej!

  Vart är din fina jacka som du har på översta bilden?

  Caroline 2016-12-05 18:50:20
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!