Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Tiger <3 Pom & Flora

linn-eklund-blogg-frukost-pomochflora

 

I förra veckan var jag bjuden på en så himla mysig morgon tillsammans med Tiger på (nästan) nyöppnade Pom & Flora här i Vasastan. Så härligt att nu ha två grymma frukost/brunchställen bara ett stenkast hemifrån (Greasy spoon också). Vi hade lyxen att få en liten provsmakning av menyn innan de slog upp dörrarna några dagar senare. Hur fint att få börja sin onsdagsmorgon med helt galet gott briochebröd, yoghurt med olivolja (!!) och massor med annat gott? Tillsammans med inspirerande sällskap som grädden på moset. Lillördagsfeeling deluxe! Definitivt inte sista gången jag hänger på Pom och Flora.

Tänkte även få ihop ett inlägg om fler brunchställen till er tills på fredag, vad tror ni om det?

 

linn-eklund-blogg-frukost-pomochflora

linn-eklund-blogg-frukost-pomochfloralinn-eklund-blogg-frukost-pomochflora

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!