Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Mixed & matched

linn-eklund-blogg-metromode-outfit

 

Igår gled jag runt såhär, med inget smink och mönstermix ända upp till öronen. Mamma brukar säga att jag mixar sånt hon (eller kanske andra?) aldrig ens skulle tänka tanken att mixa. Är det så tro? Bar iallafall klänning + byxor dagen i ära från Tiger, då jag började morgonen med smygöppning och gofrulle av nya Pom och Flora på Odengatan. Tiger hade bjudit in ett härligt gäng av människor men jag hann tyvärr bara stanna en kort stund innan jag var tvungen att fräsa vidare för seminarepresentation i skolan. Mer bilder från frullen kommer senare!

Nu sitter jag hemma i Ulricehamn, framför en öppen brasa och pluggar så det ryker.

Klänning + kostymbrallor Tiger of Sweden / Topp Balenciaga / Kappa Monki / Skor Sandro

 

linn-eklund-blogg-metromode-outfit

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Gillar verkligen din klädstil och håller med din mamma. Aldrig någon annanstans ser jag nån blanda kläder som du gör. Du är verkligen min stilförebild!
  En annan sak, varför går det inte att läsa din blog via Bloglovin?

  Anna 2016-11-17 20:21:07
  Svara
 • Wow vad snyggt! ?

  Amanda 2016-11-17 16:28:10 http://amandalarsson.nu
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!