Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Au revoir Paris

IMG_1747

 

Hejdå Paris, varit precis lika magiskt som alltid… Varit lite extra kul denna gången att få haft med galenpannan Pålle i släptåg. Har visat henne alla mina små guldklimpar, allt från snyggspaning på L’avenue, bästa brunch spot i Saint Germain till favoritcreperiet i Marais. Kommer massor med uppdatering och bilder så fort jag kan!

Nu ska jag plugga så det ryker, marknadsföringstenta om två veckor! Heja heja!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Linn

  Känns ganska tråkigt att du inte svarar på kommentarer på bloggen eller instagram. Förstår att du säkert har mycket att se till men tom en storbloggare som Kenza tar sig tid att svara på kommentarer vilket gär att man som läsare kænner sig uppskattad.

  Det kan uppfattas som väldigt nonchalan och som om du inte bryr dig om dina läsare, och om vi läsare inte får svar, så tröttnar man på at följa dig tyvärr. Du verkar dock som en väldigt fin tjej så det är nog inte tillfället.

  Jag försöker dock fråga igen, vart är ditt lilla vita bord ifrån i ditt vardagsrum, som står framför din stora spegel?

  Kram

  Emilie 2016-11-15 19:37:21
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!