Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

All mixed up

linn-eklund-blogg-metromode-outfit

 

Torsdag, tjoho! Fasen vad dålig jag är på detta nu. Jag älskar verkligen bloggen och jag tar mig verkligen tiden till att fota och fixa, men steget att få in allt material i datorn och posta upp det hamnar i kläm. Har så mycket spännande att både visa och berätta för er. Imorgon är det dock bokföringstenta och jag kräks så tråkigt är det, så där ligger allt fokus just nu – fy alltså… På lördag rullar jag ner till Torekov för några dagar av bara vila och välförtjänt ledighet, då lovar jag att ta ikapp allt ni missat.

Älskar ju för övrigt att mixa alla mönster som går att få tag på – så i veckan körde jag på randigt, prickigt och hundtand. Kavaj från Tiger (bästa!), kostymbyxor Ganni, prickig skjorta Twist & Tango, sneakers Sandro och väska Céline.

 

linn-eklund-blogg-metromode-outfitlinn-eklund-blogg-metromode-outfit

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hejhej Linn!
  Jag har fått ett internship i London i vår som kräver ”strict business attire” i dresscoden. Tänkte höra om du kunde tipsa om kul klädalternativ som passar inom ramen men som kanske inte bara är svart kostym med vit skjorta?
  Eftersom min budget inte är så stor, vad borde jag lägga krutet på och vad kan jag kan jag köra mer budget?

  Emilia 2016-11-04 18:04:14
  Svara
 • Hej,

  Tänkte höra om du minns vad den superfina blågröna färgen heter (färgkod) som du målade din byrå med?

  Malin

  Malin 2016-10-30 08:40:20
  Svara
 • Jag har just upptäckt din blogg och gick långt tillbaka i dina inlägg. I inlägget du hade om Töby centrum hade du anvönt en sån fin guldbrokadkjol, minns du varifrån den kom? Tack för en bra blogg!

  Sofia 2016-10-29 18:09:58
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!