Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Torsdag, Café Pascal och Viola

linn-eklund-blogg-metromode

 

Åh, haft världens mysigaste morgon med Viola. Vi började med dunderfrulle på Café Pascal, snackade ikapp livet och sen hängde jag på henne till jobbet för att låna lite grejer till ett spännande projekt i helgen. Nu sitter jag och bloggar + hetsdricker lite kaffe på Snickarbacken innan jag strax ska springa bort till Stella och jobba. Kram på er & kika in lite senare – dagens kommer upp!

 

linn-eklund-blogg-metromode

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åhh, mysigaste sättet att starta en torsdag på!!

    Du Linn, jag har tänkt att fråga dig om din utbildning ett tag nu. Visst är det så att du pluggar marknadskommunikation (för det var väl det som tidigare hette Visuell kommunikation)? Jag har nämligen varit sugen på utbildningen i tre år nu, men komiskt nog sökte jag inte i våras för jag hittade inte den då det hade bytt namn, så typiskt haha!

    Men min fråga till dig är, hur trivs du med utbildningen? Jag har pendlat mellan två utbildningar och är sugen på att testa visuell kommunikation till hösten när det erbjuds igen, men det vore kul att höra vad du tycker so far! 🙂 Kram!

    Tuva 2016-10-20 12:40:02 http://www.modette.se/tuvaalicia
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!