Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Mysfrukost med Twist & Tango

linn-eklund-blogg-metromode

 

I torsdags förra veckan var jag på suuuupermysig frukost med ett gäng tjejer och Twist & Tango. Vi mumsade i oss frukost från Pom & Flora samtidigt Ellen och tjejerna från Twist presenterade nya SS17 och lite allmänt nytt om varumärket. Jag twinnade ihop som vanligt med mina favorit, älskar när man kan kombinera nöje och jobb. För övrigt är jag verkligen så imponerad av  resan Twist har gjort, kommande kollektion är verkligen så otroligt fin. Håll utkik! Fick även med mig ett par grymt fina skor + blus hem, kunde inte hålla mig hehe… Ska visa snart!

Nu ska jag smita iväg till skolan och sen jobba några timmar på Stella. Ikväll ska jag äntligen träffa Carro igen, som jag längtat.

 

linn-eklund-blogg-metromode linn-eklund-blogg-metromodelinn-eklund-blogg-metromode linn-eklund-blogg-metromode linn-eklund-blogg-metromode

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding