Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Yoga i soluppgången + frukostdejt

linn-eklund-metromode-blogg-greasy-spoon

 

Godmorgon ni alla fina! Just nu sitter jag och gäspar ikapp till tentaplugg och en skål gröt i knäet. Igår morse såg det dock lite trevligare ut framför mig med en styck mamma och avocadomacka på Greasy spoon. Rev av ett yogapass kl 07.15 (!?) på en lördagmorgon och sen mötte jag upp min bättre hälft för morgontjöt och massor med kaffe. Bästa möjliga starten på dagen.

 

linn-eklund-metromode-blogg-greasy-spoon

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Måste bara säga att jag totalt älskar både din blogg och din instagram, får alltid så himla mycket inspiration av dig! Och är så nyfiken, vad är det du studerar? Sitter själv fast i en situation med noll inspo om vad jag vill jobba med i framtiden och det är snart dags att söka inför våren så tänkte att det du pluggar kanske skulle ge lite förslag på vad man kan göra med livet. Puss och hej!

    Frida 2016-09-25 18:10:54
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!