Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Touchdown Copenhagen

linn-eklund-blogg-metromode

 

Hallå super-mega-favoritstaden! Imorse klockan 8.00 var det uppställning tillsammans med Adidas och ett gäng härliga tjejer nere på centralstationen för att bege oss och tillbringa 1,5 dygn ihop i Köpenhamn. Imorgon skall löpformen få visa sitt sanna jag efter denna sommaren (usch) och ta sig igenom Adidas runners race. Så i förmiddags när vi landade passade jag, Fingal och Petra på att ta en vända på stan och testa på ombloggade Atelier September. Nu är jag tillbaka i sängen igen efter en supersoft kväll i tracksuit och ännu mer god mat, men mer om det imorgon – nu ska jag fylla på sömnkontot och ladda för morgondagens race!

Kostym Tiger / Randigt COS / Solisar Céline / Väska Chanel / Ballerinas Louboutin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!