Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

On my mind

Namnlöst-1

 

Så mycket fint i butikerna nu! Som alltid när sommaren slår över till höst. Just nu inspireras jag av min mammas fotovägg hemma, den är i ett sånt där härligt organiserat kaos. Annars är jag sugen på Bxxlght’s senaste tillskott i form av en neonmun, hade passat perfekt in i min lilla samling jag redan har här hemma. I klädväg gäller kavaj från MSGM och prickig topp från Stella McCartney. Just nu helt förälskad i allt som har någon slags nyans av rosa.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh, vart är spegeln ifrån?

    Gull 2016-09-13 21:54:04
    Svara
  • Så många som bloggar om gammelrosa tröjor och koftor nu, jag älskar kalla toner av rosa

    Maria Anderzon - skönhetsblogg 2016-09-08 23:25:11 http://www.mariaanderzon.se
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!