Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

48h i Visby & livets helg

linn-eklund-metromode-blogg-kallis-gotland-visby

 

Jag har nog utan tvekan haft sommarens bästa helg, igen. Flög till Gotland igen i Fredags, denna gången för att göra Visby med ett gäng kompisar. Först var tanken bara ett dygn av galenskaper, men jag insåg att jag inte kunde slita mig så tillslut blev det två. Efter två heldagar på Kallis, livets godaste middag + drinkar på Supper, dans inpå småtimmarna, strömmingslunch på Bakfickan, livets träningsvärk i både ben och mage sitter jag här nu med världens största leende på läpparna. Lovade mig själv att ha livets bästa sommar, det kan man lugnt säga att den hittills har varit.

Nu vidare till en ny semesterdestination! 

 

linn-eklund-metromode-blogg-kallis-gotland-visbylinn-eklund-metromode-blogg-kallis-gotland-visbylinn-eklund-metromode-blogg-kallis-gotland-visbylinn-eklund-metromode-blogg-kallis-gotland-visbylinn-eklund-metromode-blogg-kallis-gotland-visbylinn-eklund-metromode-blogg-kallis-gotland-visby

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ser ut som ni haft en toppenhelg ?☀️

    Marie Hansson 2016-08-01 14:25:13 http://gamemix.blogg.se
    Svara
  • Hej Linn! Vad använder du för filter/redigeringsprogram för dina bilder? Så himla fint alltid!

    Alicia 2016-08-01 14:03:08
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!