Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

It’s been a while

Namnlöst-4a

 

Ja det kan lugnt man säga att det har… Har hunnit med så mycket kul sen jag kikade in här för en vecka sen (knäpp på näsan på mig, så ledsen för uppehållet)! Så här är några sneakbilder från det senaste då vi bland annat haft fem helt magiska dagar i Torekov, dansat skorna av oss på Tylösands after beach, lapat solstrålar, skrikit mig hes på Gröna Lund och från imorse åt jag en supermysig frukost med kusinerna + bästa vänner som är uppe i stan för Queen B ikväll. Gissa vem som är laddad? Kommer såklart bättre uppdatering från allt det här i veckan.

Kika in om en stund, dagens är i vanlig ordning på g!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!