Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Roadtrip

linn-eklund-blogg-metromode-gotland

 

Idag vaknade vi upp till en mindre tjusig helgrå ton på himlen, typiskt. Så istället för bikini och strandhäng som planerat blev det biläventyr och gitarrtröjan! En sväng till Furillen och sen lunch på Prima gård, supermysigt.

Nu har vi precis svidat om till dansskor och jeans, jazzkväll på andra sidan viken står på schemat!

 

linn-eklund-blogg-metromode-gotlandlinn-eklund-blogg-metromode-gotlandlinn-eklund-blogg-metromode-gotlandlinn-eklund-blogg-metromode-gotlandlinn-eklund-blogg-metromode-gotlandlinn-eklund-blogg-metromode-gotlandlinn-eklund-blogg-metromode-gotland-outfitlinn-eklund-blogg-metromode-gotlandlinn-eklund-blogg-metromode-gotlandlinn-eklund-blogg-metromode-gotland

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!