Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Semester-musik-tips!

linn-eklund-blogg-metromode-sony-albin

 

I samarbete med Sony har jag fått den roliga äran att presentera lite ny musik för er! Jag som är en musikdyrkare utav få (men anses ha ganska kass musiksmak) älskar att få musiktips utav folk. Det släpps så galet mycket bra musik hela tiden så nu, kanske lite vågat av mig, kommer här ett tips till er! Albin hade jag ingen koll på tidigare, men hans debutsingel Lou Lou (härsom är helt sjukt bra) släpptes  i Mars och fick över 8 miljoner streams på Spotify. Hur galet är inte det. Nu är han tillbaka och skall försöka konkurrera ut den med sin nya singel ”Let Me Go”, inspelad live i Christiana i Köpenhamn som ni bara måste se.

Lyssna på singeln och se videon HÄR

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!