Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Kiini swim

linn-eklund-blogg-metromode-kiini-swim-kroatien

 

Efter nästan ett års betänketid kunde jag inte hålla mig längre, denna sommaren var jag bara tvungen att införskaffa mig en bikini från Kiini. När jag seglade in på hemsidan och såg att de även körde med baddräkter i år kunde jag tusan inte hålla mig borta från en sådan heller, så det blev en röd & en blå. Hur galet fina!? Kommer leva i dessa tills de går i trasor.

 

linn-eklund-blogg-metromode-kiini-swim-kroatien

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hey Linn, how do these fit? I really like the swimsuit but I find it difficult to know which size to go for. What do you reckon?x

  Nora 2016-07-11 08:57:57 http://www.norusch.com
  Svara
  • Svar på Noras kommentar.

   Hi Nora, yes it’s so so pretty!! 🙂 I would def. go for your ordinary size. It’s maybe a bit small, I’m usually a EU34/36 and S fits me perfect! I LOVE MINE!!

   Linn Eklund 2016-07-11 22:36:56
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!