Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Vacation mode: on!

IMG_1447

 

Ledsen för radiotystnaden sen i fredags, helgen har gått i ett och det har knappt funnits en stund över till varken dator eller kamera. Nu har jag iallafall checkat in för semester och det känns så nedrans skönt! Igår landade vi i Kroatien och vidare till ön Brac som vi ska hålla hus på den kommande veckan. Internetet är lite småsurt och fungerar när det vill, men ska försöka hålla er så uppdaterade som det bara går! Kram så länge

Hatt Gina Tricot / Jeansjacka Stella McCartney / Klänning Gina Tricot / Väska Céline

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!