Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

BRAC

linn-eklund-blogg-kroatien

 

Första dagen på Brac är avklarad och jag njuter varenda sekund. Vyn och omgivningen går inte direkt att klaga på, för att inte tala om vattnet – mitt inre badmonster jublar. Nätet här nere är kasst, så varken mobiler eller datorer är det så hård åtgång på. Sitter i skrivande stund och hårdpeppar datorn att den ska orka tugga upp två ynka bilder. Men jag njuter så av det, snart redan dragit mig igenom min första bok. Det ni, SEMESTER.

 

linn-eklund-blogg-kroatien

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!