Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Dinner med Tictail x Punk Royal

linn-eklund-blogg-tictail-punk-royal-punkroyal

 

I förra veckan (tror jag? veckorna försvinner bort så jäkla snabbt nu) så var jag inbjuden tillsammans med ett helt gäng härliga människor att äta middag tillsammans med TictailPunk royal på Söder. Nu förstår jag äntligen varför i herrans namn det är flera månaders väntelista, jag kan med längder säga att det var den mest upplevelserika middagen jag ätit på väldigt länge. GÅ DIT om ni får chansen! Helt magiska (och roliga!) matupplevelser i en helt tokig miljö. Tack Tictail och Punk royal för världens roligaste kväll!

Kika in lite senare så kommer även lite bilder från min outfit den kvällen!

 

linn-eklund-blogg-tictail-punk-royal-punkroyallinn-eklund-blogg-tictail-punk-royal-punkroyallinn-eklund-blogg-tictail-punk-royal-punkroyallinn-eklund-blogg-tictail-punk-royal-punkroyallinn-eklund-blogg-tictail-punk-royal-punkroyallinn-eklund-blogg-tictail-punk-royal-punkroyallinn-eklund-blogg-tictail-punk-royal-punkroyallinn-eklund-blogg-tictail-punk-royal-punkroyallinn-eklund-blogg-tictail-punk-royal-punkroyallinn-eklund-blogg-tictail-punk-royal-punkroyallinn-eklund-blogg-tictail-punk-royal-punkroyallinn-eklund-blogg-tictail-punk-royal-punkroyal

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!