Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Min midsommar

linn-eklund-blogg-midsommar

 

Här kommer lite snapshots från min midsommarhelg uppe i Värmland. Jag, som alla andra, tycker detta är bästa bästa helgen på hela året. I år firande jag och Elin lite spontant tillsammans med en killkompis och hans gäng + flickvänner. Ja jäklar i min låda vilket midsommarafton det blev! Kameran glömdes av efter ca kl18 och tur var väl det. Det var i vanlig ordning sill&snaps-lunch följt av beerpong + kubbturnering, massor av brygghäng och sen lades kameran bort. Hade alldeles för kul i detta sällskap för att hinna släpa runt och dokumentera. Midsommardagen var desto tyngre men vi avslutade besöket med lite bakisaktiviteter på sjön, vattenskidor och lite wakeboard. Tack midsommar för i år, jag längtar redan tills nästa!

 

linn-eklund-blogg-midsommarlinn-eklund-blogg-midsommarlinn-eklund-blogg-midsommarlinn-eklund-blogg-midsommarlinn-eklund-blogg-midsommarlinn-eklund-blogg-midsommarlinn-eklund-blogg-midsommarlinn-eklund-blogg-midsommarlinn-eklund-blogg-midsommar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind