Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Min midsommar

linn-eklund-blogg-midsommar

 

Här kommer lite snapshots från min midsommarhelg uppe i Värmland. Jag, som alla andra, tycker detta är bästa bästa helgen på hela året. I år firande jag och Elin lite spontant tillsammans med en killkompis och hans gäng + flickvänner. Ja jäklar i min låda vilket midsommarafton det blev! Kameran glömdes av efter ca kl18 och tur var väl det. Det var i vanlig ordning sill&snaps-lunch följt av beerpong + kubbturnering, massor av brygghäng och sen lades kameran bort. Hade alldeles för kul i detta sällskap för att hinna släpa runt och dokumentera. Midsommardagen var desto tyngre men vi avslutade besöket med lite bakisaktiviteter på sjön, vattenskidor och lite wakeboard. Tack midsommar för i år, jag längtar redan tills nästa!

 

linn-eklund-blogg-midsommarlinn-eklund-blogg-midsommarlinn-eklund-blogg-midsommarlinn-eklund-blogg-midsommarlinn-eklund-blogg-midsommarlinn-eklund-blogg-midsommarlinn-eklund-blogg-midsommarlinn-eklund-blogg-midsommarlinn-eklund-blogg-midsommar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!