Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Out & about

linn-eklund-blogg

 

Jag tog lite ledigt här i bloggen över helgen – kände att det var sunt & behövligt. Men nu är årets bästa helg över och jag är tacksam idag att jag stannade hemma igår! Första året jag faktiskt skippade att dansa på midsommardagen, supertråkigt (haha) men klokt. Denna sommaren kommer fötterna få dansa tillräckligt ändå. I år firades det hur som helst midsommarafton hos ett par kompisar uppe i Värmland och det blev hur lyckat som helst! Kommer ett helt inlägg om detta imorgon, ville mest bara kika och säga att jag lever! Hoppas ni alla också haft världens bästa midsommarhelg, kram.

Topp + slippers + väska Céline & Shorts Levis

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!