Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Weekend snapshots

Untitled-1

Jag lever och är tillbaka efter några dagar av ofrivillig tystnad! Varenda gång jag åker ner till Ulricehamn försöker jag ha så tomt schema som möjligt, men varenda jäkla gång lyckas jag fylla ut varenda minsta lilla minut.  Så vad har jag sysslat med ihelgen? Jag började med att vara ganska missnöjd över SMHI’s väderrapport, klingade inte alls med jag tänkt mig – så jag körde kläder efter väder och våtdräkten åkte på. Lyckades även slå all time high på instagram i helgen, lite ointressant fakta kanske – men den röda lilla drömmen uppe till höger verkar bringa likes! I lördags firade mina soulmates (<3) sin 50-åriga bröllopsdag och vi satsade med dunder och brak! Jag matchade i takt med ballongerna i guldkrona + ett mycket gladare leende (som mamma inte riktigt lyckades fånga på bild). Mormor och morfar, finaste finaste människorna… Jag hoppas också jag får fira 50-årig bröllopsdag en vacker dag. Slutligen vaknade jag upp i söndags till en väldigt mysig vy innan jag rullade upp helt färdig som artist till Stockholm igen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!