Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Reafavoriter

sale1
Skjortklänning Acne (acnestudios.com), Röd klänning H&M (Bild hannamw, hm.com) & Pärlklänning Ganni (Ganni.com)

Aldrig varit ett fan av rea, inte ens för fem öre – men nu så! Man kan ju hitta så sjukt mycket grymma kap. Surfade runt lite snabbt inne på Net-a-porter och hittade galet mycket fint. Men som sagt, köpstoppet gäller stenhårt. Här är iallafall några av mina favoriter:

linn-eklund-blogg
Skjortjacka Filippa K (Filippak.com) / Klackar Acquazzurra (Net-a-porter.com) / Klänning + byxor Acne (acnestudios.com) / Klänning Stella McCartney (StellaMcCartney.com eller butiken på Mäster samuelsgatan 3)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!