Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Lugnet innan stormen

linn-eklund-blogg

 

Nu kommer min mormor få dille på mig att jag lägger upp bilder på alkohol igen… Haha. Hon tycker vi vardagslyxar lite väl ofta här uppe i storstaden, jag förstår inte alls vad hon pratar om. Men iallafall, alltså jösses vilken kväll vi hade igår. Jag, Semra + ett helhärligt gäng fick turen att uppleva en 18-rätters meny tillsammans med TictailPunk Royal igårkväll. Jamen vilket place! Här snackar vi koncept och upplevelse, men mer om det i ett annat inlägg imorgon. Här satt iallafall jag och Semra ovetandes i eftermiddagssolen och babblade över ett glas på Riche.

Nu blir det att köpa en rejäl godispåse, hoppa in i bilen och fräsa neråt Ulricehamn igen!

 

linn-eklund-blogglinn-eklund-blogg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Linn!

    Off topic på det här inlägget, men, kan inte du snälla (snälla!) berätta om din tid på Hawaii? Sitter för tillfället och väger fram och tillbaka ifall ska jag flytta dit och studera en termin eller inte. För visst pluggade du där? Jag vill så gärna vet lite granna om vad du gjorde där och om hur det var.

    Kram!

    Elsa 2016-06-16 19:36:01
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!