Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

A green dream & slow fashion

linn-eklund-blogg

 

Tog över denna väskan från Semra för några veckor sen, är verkligen så förbaskat kär i den. Grön och guld är en magisk kombo. Tror stenhårt på slowfashion så jag köper väldigt gärna fina plagg från kompisar (Carro & Semra hehe) eller second hand online. Har verkligen lyckats fynda så otroligt mycket fint, bl.a. en Chloéblus från SS15 för 80% lägre pris. Så det är så mycket plånboksvänligare, bidrar inte till den galna fastfashion-marknaden och därav så mycket snällare för miljön.

Tips på grymma secondhand-sidor:

  • Vestiaire Collective (Fyndat SÅ mycket fint här, bl.a Chloéblusen!)
  • Bukowskis Market
  • Delicate Vintage (Accessoarer)
  • Bakkekilde, Instagramsida: @Bakkekildecph (Endast instagram med butik i köpenhamn.)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Slowfashion är ändå bäst, speciellt när man trots en något tight budget gärna springer runt med fina väskor & kläder! Fyndat så mycket fint ”begagnat” senaste året, sparat massor av pengar & känt mig lite extra snäll mot miljön.

    Moa 2016-06-16 19:42:21 http://nouw.com/moaolsen
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!