Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Donnor x3 på KING-galan

linn-eklund-blogg-acne-kostym-KINGgalan

 

Två bilder från KING-galan för några veckor sen som jag helt glömt av att visa! Två bästa vänner under varsin arm (+ Semras Ulf) kunde man inte vara annat än såhär glad. Carro bar topp+byxor från Stella McCartney (är grön av avund på den rutiga tröjan, den finns på rean nu!!), heels Balenciaga och clutch från Givenchy. Semra strålade i klänning från Rodebjer SS16 och skor + väska från Stella McCartney. Jag själv gick som på moln hela kvällen i min relativt nya dröm, kostymen från Acne. Bar den tillsammans med sammetsheels från Céline och clutch Chanel. Snacka om donnor, haha.

linn-eklund-blogg-acne-KINGgalan

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!