Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Weekend shots

Untitled-6

Hur kan man få lov att ha såhär bra helger vecka efter vecka? Känns som jag är inne i något slags never-ending-livsrus just nu. Smygstartade helgen i Torsdags med Pålle på Brillo och tryffelpizza, vardagslyx är den bästa lyxen. Sen på kvällen kom helgens enda minus, jag tappade en ordentlig glasflaska på benet och ställde till med ett rejält blodbad. Inte riktigt enligt planerna om man säger så. Två djupa jack senare (som tyvärr egentligen behövde sys, pust…) fick jag nöja mig med apotekets snabba kirurgi. Haltandes åkte jag vidare ner till Ulricehamn och var festvakt på kusinens avslutningsfest, upp tidigt lördagsmorgon för att susa upp till Stockholm igen. Efter alldeles för lite tid och sömn lyckades jag knåpa ihop absolut världens roligaste & festligaste lördagsbrunch, fy bubblan vad kul det var. Hade fyllt upp hela lägenheten med vackra blommor, ordnat en bellinibar, beställt hela buffén från Wolt (hur grymt!) och sen vi fnissade i takt till allas huvudbonader.

Mer om brunchen i ett annat inlägg, nu är det full rulle på jobbet som gäller. Hörs mer senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!