Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Weekend shots

Untitled-6

Hur kan man få lov att ha såhär bra helger vecka efter vecka? Känns som jag är inne i något slags never-ending-livsrus just nu. Smygstartade helgen i Torsdags med Pålle på Brillo och tryffelpizza, vardagslyx är den bästa lyxen. Sen på kvällen kom helgens enda minus, jag tappade en ordentlig glasflaska på benet och ställde till med ett rejält blodbad. Inte riktigt enligt planerna om man säger så. Två djupa jack senare (som tyvärr egentligen behövde sys, pust…) fick jag nöja mig med apotekets snabba kirurgi. Haltandes åkte jag vidare ner till Ulricehamn och var festvakt på kusinens avslutningsfest, upp tidigt lördagsmorgon för att susa upp till Stockholm igen. Efter alldeles för lite tid och sömn lyckades jag knåpa ihop absolut världens roligaste & festligaste lördagsbrunch, fy bubblan vad kul det var. Hade fyllt upp hela lägenheten med vackra blommor, ordnat en bellinibar, beställt hela buffén från Wolt (hur grymt!) och sen vi fnissade i takt till allas huvudbonader.

Mer om brunchen i ett annat inlägg, nu är det full rulle på jobbet som gäller. Hörs mer senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che