Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Monkey business

linn-eklund-blogg

Vad tycks om min nya fina sänglampa? Jag gillar den så mycket att jag fnissar till varenda gång jag ser den, så rolig på något sätt.

Livsuppdatering: Livet går just nu i 874638km/tim. Förstår inte riktigt hur jag får till allt, men på något vänster verkar det gå ihop. På lördag vankas det inflyttningsbrunch (läs: partybrunch) hos mig för mina 25 närmsta vänner. Gissa vem som är taggad? Bara den lilla detaljen att jag skall hinna ner till Ulricehamn imorgon över natten och vara festvakt, sen upp tidigt på lördagmorgon igen. … Och idag efter jobbet skall jag hinna hämta all dryck, byta ut mitt matbord mot mitt nya (tjiho!), hämta blommor + lördagens hattbonad, handla och sen är en middag med Pålle (<3) inplanerad. Så det var den kvällen, haha.

Hörs mer senare alla ni fina, tack för att ni så flitigt kikar in här!

Btw!! Säljer min 2-dagars Summerburstbiljett för kommande helg superbilligt!! Mejla mig på linn.eklund@bolon.com om ni är sugna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Superfin färg på väggen!! Har du färgkoden och märket?

    Charlotte 2016-06-14 21:49:28
    Svara
  • Vad har du för sänghimmel och hur sitter den fast i taket? Skulle bli jätte glad om du kunde visa hur det ser ut. 🙂

    Emma 2016-06-12 14:31:01
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!