Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Spot on: streets of Tokyo

linn-eklund-blogg-streetstyle-japanlinn-eklund-blogg-streetstyle-japanlinn-eklund-blogg-streetstyle-japan linn-eklund-blogg-streetstyle-japan linn-eklund-blogg-streetstyle-japan linn-eklund-blogg-streetstyle-japan linn-eklund-blogg-streetstyle-japan linn-eklund-blogg-streetstyle-japan  linn-eklund-blogg-streetstyle-japan

 

Lite bilder ur arkivet jag helt glömt av att dela med mig utav. När vi reser älskar jag att samla inspiration i form av streetstyle och här är ett gäng jag lyckades fånga på gatorna i Tokyo. Fy tusan vad japanerna är medvetna, älskar det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!