Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Summerburst, Italien & leva life

linn-eklund-blogg

 

Alltså livet just nu… Jag älskar det. Lyckan bara rusar i varenda ven i kroppen för tillfället. I helgen var det Summerburst med ett jäkla dunder och brak, fy bubblan vilket kalas det blev. Jag och min andra halva körde med gasen i botten från att bilen rullade vid lunchtid i fredags tills att jag gick direkt från nattklubben och åkte till flygplatsen i söndagsmorse. En helg precis vad jag behövde. Men mer om det senare!

Nu är vi på plats i Italien och jag assisterar en tre-dagarsplåtning på vår vingård. SÅ kul. Men mer om det senare också, nu ska vi ut och duka bland vinrankorna. Hörs mer senare!

Namnlöst-4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Tack för en grymt inspirerande blogg 🙂 Var kommer din tröja ifrån? Jättefin!

  Mia 2016-05-31 20:14:39
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Åh tack snälla söta! Vad glad jag blir! Den kommer från Commes des Garcon, PLAY-kollektionen 🙂 Kram

   Linn Eklund 2016-06-02 10:30:15
   Svara
 • Min fina <3

  Caroline 2016-05-31 10:25:47
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!