Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Morgon med La La Berlin & Summerburstpepp

linn-eklund-blogg

 

Tidigt imorse hängde jag på Semra till Nosh & Chow för mysfrukost tillsammans med La La Berlin. Ett märke jag inte alls är bekant med, men så fint. Och kvinnan bakom det likaså. Förälskade mig i denna stickade jumpsuiten till vänster, vilket grymt höstplagg. Tänk den, mitt burriga hår, gröna stellaväska och sneakers – klockrent.

För övrigt så har jag kommit in i något slags hetsigt spring-mode nu, känns som jag kan springa i evigheter och faktiskt njuta utav det. Igårkväll brände jag till exempel av 7km och likaså imorse. Så förbaskat härligt! I eftermiddag sticker jag neråt hemtrakterna och imorgon väntar Summerburst (!!) i Gäbägä, så peppad! Ses vi där?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!