Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Captain’ing in style på Djurgårdskanalen

linn-eklund-blogg-båt-djurgårdskanalen

 

I tisdags kom jag på den roliga idén att hyra en liten båt och sticka ut på picknick på Djurgårdskanalen. GoBoat har den fenomenala affärsidén om att du kan hyra en liten modern eka med bord i mitten och cruisa runt i – toppen för en AW, picknick eller dejt. En sak jag saknar med Ulricehamn är närheten till vår båt, jag är en båtmänniska ut i fingerspetsarna och faktiskt en fena på att köra (måste ge mig själv lite cred, haha) – så det är sällan vi håller till på land om solen mot förmodan visar sig. Så i tisdags tog jag med Paulina, Lisa och min rosa eldkjol ut på en mysig tur på vattnet. Vi korkade upp lite alkoholfritt bubbel, njöt i eftermiddagsvärmen, mumsade på pestomackor och tryffelbrie, mmm. Fantastisk tisdag!

 

linn-eklund-blogg-båt-djurgårdskanalenlinn-eklund-blogg-båt-djurgårdskanalenlinn-eklund-blogg-båt-djurgårdskanalenlinn-eklund-blogg-båt-djurgårdskanalenlinn-eklund-blogg-båt-djurgårdskanalen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!