Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Frukost på Miss Clara & Fashtech-seminarium

linn-eklund-blogg

 

Nu på morgonen var jag snabbt förbi Miss Clara på pressfrulle med Tracy och åt den godaste frullen på länge. Fruktsallad, avocadomacka med keso och annat smått och gott + alldeles för bra sällskap som topping på det. Vaknade upp på helt fel sida idag så var riktigt opepp på denna onsdagen när jag trampade iväg imorse, men det vände tack ock lov. Heja heja! Jag var tyvärr tvungen att sticka när panelen med inbjudna profiler skulle börja prata om just FashTech och integrationen mellan livsstil och teknologi (sjukt intressant ämne!), men presentationen innan om framtidens teknologi var dock också sjukt intressant. Jag är så otroligt oinsatt och tycker fortfarande Iphonen är ett mästerverk. Det var allt från känslobaserade glasögon som kunde berätta om främmande människors humör eller armband som piper när din dotter är påväg att sticka in fingret i en elkontakt. Jag och Semra stod bara och flämtade gång på gång efter varje produkt som presenterades. Wow. Är från och med nu så sjukt spänd på framtiden.

Nu ska jag avverka en hel del jobb och i eftermiddag vankas AW med ett gäng brudar. Bästa årstiden, AW’s typ varenda dag.

 

linn-eklund-blogg linn-eklund-blogg linn-eklund-blogglinn-eklund-blogg    H74A3655

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Fin kjol! Var kommer den ifrån? Kram

    Amanda 2016-06-08 00:23:02
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!