Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Till våra fina mammor – TÄVLING!

H74A3528

 

Hej ni alla fina. På söndag vankas det ju Mors dag och jag måste säga att det är en utav mina favoritdagar. Min mamma är verkligen min vardagshjälte och grundliga inspiration till allt jag gör – hon motiverar mig, pushar mig och ger mig kloka råd längs vägen – oavsett om det gäller bloggen, jobb, framtid eller vad jag skall äta till middag. Jag tror vi är många som delar den meningen, visst?

Jag vill därför tillsammans med Jane Koenig ge dig möjligheten att ge bort världens finaste halsband som Mors dags-present till din fantastiska mamma. Det du behöver göra är att skriva ditt namn, en kort motivering varför just din mamma är din vardagshjälte och din mail så jag snabbt kan få tag i dig. Vinnaren väljs ut om exakt 24timmar, dvs kl21.00 imorgonkväll. Stor kram till er.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
46kommentarer
 • MAMMA,

  Drömmen du hade, du gjorde den sann –
  satsade allt för passionen som brann.

  Blod, svett och tårar, nej, det räcker inte till.
  I åratal du kämpat och aldrig suttit still.

  Med glöd, vilja och ett glatt humör,
  är du utan tvekan min största inspiratör.

  Du skänker tro, hopp, kärlek och lycka,
  så låt mig därför din hals nu smycka.

  Ett hjärta av guld och min eviga tacksamhet –
  Mamma, du är allt det finaste jag vet!

  <3

  Kram Emma
  emmasamu@hotmail.com

  Emma 2016-05-24 23:25:07
  Svara
 • Min mamma har inspirerat mig till att aldrig ge upp.

  Hon har flytt från sitt hemland och lyckats bygga upp ett nytt liv.
  Hon höll sig stark när pappa fick cancer. Hon har funnits där för mig när pappa gick bort.

  Att hålla sig stark, våga visa sig svag och aldrig ge upp är egenskaper som kommer guida mig genom hela livet. Det är hennes förtjänst.

  <3

  Hanna 2016-05-24 22:21:25
  Svara
 • Ord beskriver inte min mamma och hennes omtänksamhet. Utan tvivel har hon i alla lägen prioriterat helt utifrån hennes barn. Trots att jag idag flyttat hemifrån så finns hon alltid där för mig, hjälper mig med det jag behöver hjälp med och helt enkelt fortfarande är som att jag bodde hemma. Trots att hon roddat med en sjuk pappa bland annat har det aldrig påverkat hennes humör eller beteende mot oss barn. Hon har sagt till mig att hon föddes för att bli mamma och det har hon gjort så ofantligt bra. När jag blir mamma ska jag bli som henne!

  maria 2016-05-24 21:36:40
  Svara
 • Hej! Åh min mamma förtjänar något extra efter allt hon gjort för mig och min lillebror. Först och främst har hon varit både min mamma och pappa efter skilsmässan när jag var liten. Uppfostrat mig och min bror alldeles ypperligt bra ensam ( haha om jag får säga så ;)) och nu har hon fått stå ut med inte bara mig utan min partner och två små döttrar i ett halvår då vi flyttat tillbaka till Sverige ( hem till henne!) efter att husletare inte gått så bra! ? Hon har lagat mat jobbat heltid med sitt egna företag, tvättat, barnvakt, stöttat, och bara gett oss sån kärlek en mamma kan ge! en riktig superMOR och mormor. Wow hon är fantastisk..<3

  Linn 2016-05-24 21:13:41
  Svara
 • Min mamma förtjänar detta för att hon orkade hålla ihop och ta hand om mig och mina två systrar när hon förlorade ett barn och jag alltså min tredje syster. Inte en dag gav hon upp fast hon hade kunnat. Och jag hade nog aldrig orkat om inte hon gjort det.

  Emma 2016-05-24 20:48:18
  Svara
 • MAMMA,

  Drömmen du hade, du gjorde den sann –
  satsade allt för passionen som brann.

  Blod, svett och tårar, nej, det räcker inte till.
  I åratal du kämpat och aldrig suttit still.

  Med glöd, vilja och ett glatt humör,
  är du utan tvekan min största inspiratör.

  Du skänker tro, hopp, kärlek och lycka,
  låt mig därför din hals nu smycka.

  Ett hjärta av guld och min eviga tacksamhet,
  Mamma, du är allt det finaste jag vet!

  <3

  Kram Emma

  emmasamu@hotmail.com

  Emma 2016-05-24 20:42:12
  Svara
 • Hej Linn! Jag skulle vilja ge detta halsband till min mamma eftersom hon är min största stöttepelare, i alla lägen. Hon har alltid varit närvarande för mig och mina syskon! Det senaste 1,5 året har hon studerat samtidigt som hon har arbetat, till sommaren är hon färdigutbildad! Det skulle därför vara så fint att få ge henne halsbandet som en kombinerad morsdag- present och examenspresent. Det förtjänar hon!

  Isa 2016-05-24 19:24:37
  Svara
 • Det är enkelt, för att min mamma aldrig tänker på sig själv och aldrig unnar sig något, även fast hon är värd allt i hela världen. Hon är den mest osjälviska och omtänksamma människa jag vet, därför skulle halsbandet passa henne perfekt. Ett hjärta för det stora hjärtat hon har.

  Emelie 2016-05-24 18:44:16
  Svara
 • Elsa 2016-05-24 18:22:46
  Svara
 • Min mamma är den bästa mamman i världen för hon har alltid funnits där för mig och det är jag så otroligt tacksom över då det inte har varit en självklarhet. Två gånger har hon haft bröstcancer och övervunnit den. Eftersom jag var väldigt liten första gången kommer jag knappt ihåg det. Andra gången var jag äldre och förstod mer vad som hände. En gång var jag med på en stålbehandling och det var det värsta som jag varit med om i hela mitt liv. Mamma har berättat för mig att när hon var klar så var jag kritvit i ansiktet och hade sagt ”mamma jag trodde du var död”. Jag kommer ihåg delar av det och tro mig den känslan får en att inse hur mycket någon betyder för en. Varje dag ger jag henne flera kramar och jag försöker att vara en bra dotter, även om jag kanske inte alla gånger lyckas. Har jag varit ute på kvällen så håller hon sig upp för att se så att jag kommer hem säkert eller hämtar mig. Vissa gånger har det faktiskt varit otroligt störande att känna sig nästan vaktad fastän jag vet att det är med kärlek. Min mamma stöttar mig i allt, när jag ville hoppa av min linje på gymnasiet hjälpte hon mig med alternativ, när jag mått dåligt har hon peppat mig och sagt att allt ska bli bra, vilket det blir. Det blir bättre och det är hon ett bevis på. Tack mamma för att du finns kvar hos mig och mina syskon och inte minst för min pappa, allt jag vill är att du ska må bra.

  Elsa 2016-05-24 18:19:51
  Svara
 • Min mamma är min vardagshjälte för hon är bäst. Punkt slut!

  Sofia 2016-05-24 18:00:33
  Svara
 • Min mamma är den starkaste personen jag vet! I Februari blev familjen 3 istället för 4 och hon förlorade sitt livs kärlek sedan tonåren. Livet är inte alltid rättvist men det fortsätter och hon fortsätter att vara den starka, trygga tigern. Hon imponerar på mig dag efter dag. Hon är så stark min tigermamma.
  Jag själv bär dagligen, sedan flera år, ett M runt min handled, för min Mamma och min Pappa vars namn började på M. Vad fint om jag hade kunnat ge henne det där halsbandet på mors dag så att hon hade kunnat bära detsamma, fast på sitt sätt.

  Emma 2016-05-24 17:35:27
  Svara
 • Min mamma är min vardagshjälte eftersom hon är den absolut starkaste kvinnan jag vet. Inte endast för att hon tagit sig så pass långt som hon gjort i karriären, i en mansdominerad värld, utan även för att hon alltid visar mig och hennes omgivning givmildhet, omtanke och respekt. Hon bollar med allt och lite till i livet men kräver sällan mycket tillbaka. Därför, vill jag ge henne någonting fint som påminner henne om hur fin hon verkligen är, varje dag.

  Hanna 2016-05-24 14:35:58
  Svara
 • Hej,

  Jag önskar vinna detta fina halsband åt min vackra mamma. Anledningarna är många.
  Hon är allt: min klippa, min inspiration, min hejarklack, min tröstare, min källa till glädje, min bästa vän, min människa i livet.
  Men framförallt är hon min mamma. En mamma som ALLTID satt familjen främst, varit rättvis och kärleksfull. alltid velat mitt & min brors bästa.
  Hon är vårt klister, hon håller oss samman. Hon har lärt mig det viktigaste i livet : att vara ödmjuk, det kommer man långt på.

  Ibland är jag så rädd att förlora henne, tanken på att hon en dag inte kommer finnas här skrämmer mig mer än något annat, det påminner mig om att njuta av varje dag vi får tillsammans och framförallt känna tacksamhet.
  Tack mamma, för allt du gör & gjort för oss.
  Tack för att just du är min mamma <3

  Lina 2016-05-24 14:18:45
  Svara
 • Hej! Jag är inte så bra med ord som jag önskar. Jag kommer aldrig kunna göra min mamma rättvisa genom att beskriva henne med ord. Men!, Vi är otroligt nära, något som varken hon eller jag trodde någonsin skulle ske. Men efter mina föräldrars smärtsamma skildsmässa så är vi nu som syskon! Jag skulle verkligen vilja kunna lyfta upp henne och göra henne glad, lika mycket som hon har gjort mig! Och hon om någon förtjänar det verkligen! <3

  Julia 2016-05-24 13:48:25
  Svara
 • Hej Linn! Jag vill ge detta halsband till min mamma för att hon varje dag finns där för mig, för att hon varje dag gör mig extra glad och fostrar mig till att bli mitt allra bästa jag! Utan henne hade jag på riktigt aldrig kunnat vara där jag är idag, hon är och kommer alltid vara min hjälte!!
  Kramkram

  Ida Barkemo 2016-05-24 12:39:45
  Svara
 • Min mamma och jag har inte alltid haft den bästa relationen vilket ledde till att vi sakta men säkert gled i från varandra. Men under de senaste tre åren har vi jobbat på vår relation, och det har inte varit lätta ska jag söga. Men att en kvinna i 60års ålder som vågar samt har haft styrkan att bryta sina vanor som hon haft så länge är något jag alltid kommer att beundra hos henne. För nu idag, så har vi en närmare relation till varandra än någonsin, och varje dag utvecklas både hon och jag mer o mer. Känner inte att jag vidare behöver förklara att jag vill kunna hylla min mamma för hennes styrka, mod samt kärlek på alla sätt jag kan komma på.

  Sabria 2016-05-24 12:11:45
  Svara
 • Min mamma är världens coolaste, snällaste och härligaste mamma som alla älskar. Hon har visat mig att man kan komma hur långt man vill om man jobbar tillräckligt hårt! Hon är min bästa vän och den jag ser upp till. Ingen skulle bära upp detta halsband så fint som hon!

  Alexandra 2016-05-24 10:48:58
  Svara
 • Precis som alla andra tycker jag att just min mamma är världens bästa. Jag är så lycklig över att det är hon som blev min mamma. Skulle vara fint att få ge henne en uppskattning i form av något materiellt som jag vet att hon skulle bära varje dag <3

  Anna 2016-05-24 10:44:08
  Svara
 • Hej Linn ! Först vill jag tacka för en superbra blogg. Älskar att du blandar resor, med mat och mode helt i min smak !
  Nu till en av mina stora kärlekar, min mamma. Min älskade mamma ! Så mycket kärlek och omtanke som bor inuti henne hon har alltid funnits där för mig.
  Förra året bröt hon höften och haft massa komplikationer sedan dess, jag har hjälpt henne så mycket jag kan, men jag skulle vilja ge henne något mer ett minne gjort av kärlek. Därför skulle jag vilja ge henne detta underbara smycke som ett tecken på att jag alltid kommer finnas där för henne också ! 🙂

  elin karlsson 2016-05-24 09:44:31
  Svara
 • Min mamma är min bästa vän och är så himla klok. Då vi båda är ordpoliser är vårt mest använda internskämt att skicka mms på felstavade skyltar, tidningar osv. Så sent som igår pratade jag med henne i 2 h i telefon, då hon läste och rättade min B-uppsats. Då jag skrivit många stycken alldeles för övertrött fanns det inte bara stavfel utan meningar som jag själv inte ens kunde förstå vad de betydde, det blev många skratt vill jag säga. Jag skulle iallafall vilja ge mamma ett halsband för att visa henne hur mycket jag uppskattar de skratt vi får dela ihop!

  Emelie S 2016-05-24 08:17:55 http://movefromhome.tumblr.com
  Svara
 • För att min mamma är min superhjälte. Hon stöttar, peppar, ger kloka råd eller en varm famn. Hon ställer alltid upp, oavsett när eller var. Ingen är finare än hon. Hon finns där när man gråter eller skrattar. Hon gjorde frukost till mig varje dag i tre veckor när jag opererade fötterna. Hon hjälpte mig att städa och packa alla mina sex senaste flyttar (på två år). När jag berättade att jag skaffat flickvän kramade hon mig och bjöd in oss på middag. Hon överträffar alltid alla förväntningar. Och hon bara är sån. Världens finaste människa.

  Anna 2016-05-24 07:48:49
  Svara
 • Min mamma är en superkvinna utan dess like. Trots nybliven varsling från jobbet och med sin sjukdom MS ser hon på livet med ögon som ingen annan. Positiv, glad och med en kämparglöd som heter duga! Skulle gärna vilja visa henne med detta halsband vilken galen motivering hon ger mig i livet, hon förtjänar de!

  Sandra 2016-05-24 06:59:20
  Svara
 • Åh, jag borde verkligen få vinna detta åt min mamma. Hon är en sådan typ av människa som man tänker om: vore alla som henne vore jorden en perfekt plats. En person som vågar ta i obekväma saker, skyddar den som är mest utsatt och hjälper den som inte kan hjälpa sig själv. Som kan visa sig stark men ändå svag, kärleksfull men hård. Samtidigt, när det behövs. Och detta förtjänar hon all möjlig uppskattning för. Gärna ett halsband.

  Kram

  Linn 2016-05-24 00:31:30
  Svara
 • min mamma, min bästa vän, är så osjälvisk. hos henne finner jag tröst, styrka och energi, hos henne ser jag migsjälv och finner kärlek och känslan av att bli älskad och sedd för precis den jag är. Det är mycket jag vill ge tillbaka men inget som jag tycker räcker till, för stödet hon ger är oändligt.

  Ida 2016-05-24 00:21:48
  Svara
 • Min mamma heter Anki, hon är en superhjälte i alla dess tänkbara former. Inte nog med att hon vart den fantastiska föräldern som vart på alla framträdanden, man kan prata med henne om allt och hon har en förmåga att vara så öppen om givmild till allt nytt som kommer hennes väg. Förutom det är hon en riktig superkvinna som alltid har arbetat hårt för miljöfrågor och mänskliga rättigheter. Hon är aktiv i flera miljöorganisationer och agerar helhjärtat på hemmaplan med egna odlingar, endast miljöcertifierade varor och märken för att minska så kemikalieanvändningen så mycket som möjligt. Mamma har arbetat på socialstyrelsen med stöd för unga brottsoffer samt medling mellan unga förövare och brottsoffer. På fritiden har hon arbetat som stöd till barn och ungdomar med missbrukande föräldrar. Nu när hon är över 50 arbetar hon som kurator på en skola, men hennes engagemang för människor rättigheter och individens egenvärde är inte bara ett arbete för henne. Min mamma är genomgod! Hon är så så omtänksam, öppen, givmild och positiv.

  Vore kul att ge henne en fin Mors-dag present. Jag är student och har inte haft pengar att ge henne något ”särskilt” speciellt. Såg detta halsband och tänkte att det skulle passa henne.

  Hjärtliga hälsningar
  Josefin Ljungblom

  Josefin Ljungblom 2016-05-24 00:14:24
  Svara
 • För hon alltid ställer upp vare sig det är med en axel när jag är ledsen eller stöttande ord när det behövs. Finare mamma får en leta efte!

  Linnea 2016-05-23 23:51:12 http://LinneaOstedt.se
  Svara
 • Jag är enormt glad och tacksam över att jag så fantastiska föräldrar har, något allt för många förgivet tar. De är mina älskade föräldrar men även mina bästa vänner, de mest fantastiska personer jag känner. Man lever som man lär, min högsta önskan är att i framtiden bli en lika underbar förälder som de är. Att få skämma bort min älskade mamma med med detta fantastiska halsband vore en enorm lycka, det är hon mer än värd kan jag tycka, ett underbart halsband som henne fantastiskt skulle komma att smycka!

  Terese 2016-05-23 23:28:28
  Svara
 • Min mamma är min vardagshjälte för att hon alltid är min största hejarklack. Jag förverkligade min dröm med att studera utomlands, för att verkligen lära mig franska. Personer runt mig pratade om allt som kunde gå fel och om hur dyrt det skulle vara osv. Men mamma stod alltid och hejade på mig och det är mycket tack vare henne som jag vågade ta det stora steget att flytta utomlands. Ibland när jag har haft hemlängtan är det mamma som jag har ringt mitt i natten och fått tröst. Tyvärr har ingen av oss så mycket pengar så vi har inte kunnat träffats på ett år nu, men det gör inget eftersom jag känner hennes kärlek ända hit. Våra födelsedagar var nyss (fyller med en veckas mellanrum) och vi hade en skypedejt, men jag saknar henne så! Hon har gjort så mycket för mig trots sina egna motgångar. Jag skulle vilja vinna detta halsbandet för att jag tycker att hon förtjänar något extra på mors dag och detta halsband vore även perfekt som en försenad födelsedagspresent! Tack för chansen att få vara med och tävla. Kram, Cassandra

  Cassandra 2016-05-23 23:23:59
  Svara
 • ”Min mamma” är jag. Nybliven solo på gott och ont. Kämpar som ett lejon för mina två små. Bor i Paris och längtar hem till mamma mer än någonsin. Skulle bli otroligt glad för en fin present därför nominerar jag mig själv till tävlingen 🙂
  Sara

  Sara stribrant 2016-05-23 23:09:12
  Svara
 • Min mamma är mitt allt! Min pappa flög till himlen när jag var 3 år, sedan dess har hon varit min stöttepelare i vått och tort. Hon har gjort det möjligt för mig att resa, studera och bli den jag är idag, och det är jag meget stolt över. Hon kommer från Norge, men lämnade det för kärleken. När jag blir stor önksar jag att jag blir lika modig som hon. Jag önskar att genom ett vackert halsband hon kan förstå hur mycket hon betyder för mig. Hon är ju trots allt min mamma! <3

  Isabel Ekdahl 2016-05-23 22:52:54
  Svara
 • Jag vet inte hur hon gör det men min mamma är en superhjälte. När vi var små stod det mat på bordet, rena kläder på våra kroppar, flätade hår, en massa kärlek och ännu mer skratt som hon fyllde oss med. Allt detta gav min mamma mig och min syster och för det är hon värd hela världen varje dag om året, inte bara en. Utan min mamma skulle jag inte vara jag, jag skulle inte existera eller vara den människan både jag och hon är så stolta över idag. Jag äskar dig till månen och tillbaka mamma tack för att du svarar varje dag jag ringer, det gör min dag.

  Fredrika 2016-05-23 22:52:32
  Svara
 • Min bästavän, min stöttepelare, kärnan i familjen och framförallt gör hon allt för oss barn. Hon är bara helt otroligt underbar och stark. Världens mest generösa människa, framförallt för oss barn, men därför är hon snål mot sig själv. Jag ser att mina bra sidor har kommit från henne, hon är helt enkelt en person som jag aldrig skulle klara att vara utan. Hon är anledningen till att jag är jag.
  Va härligt att få sätta ord på vem min mamma är för mig!!

  Lovisa 2016-05-23 22:42:46
  Svara
 • Jag vill ge min mamma halsbandet då hon under de senaste två åren kämpat och haft väldigt ont i ryggen och fått kämpa för att få tillstånd att få göra en operation. Trots att hon har haft så ont så att hon knappt har kunnat gått hundra meter så har hon ändå vart med på när jag och mina syskon har matcher och liknande och har aldrig klagat utan hon har bitit ihop och fortsatt kämpa. Nu har hon fått sin operation och jag vill ge henne halsbandet och visa hur mycket jag uppskattar och älskar henne!

  Josefine Larsson 2016-05-23 22:40:59
  Svara
 • För att hon gick igenom en helvetes barndom. För att hon hade en otroligt jobbig skilsmässa. För att hon klarade att uppfostra två tonåringar helt själv, varav en med svår diabetes. För att hon slog cancern. För att hon trots allt detta alltid går runt med ett leende på läpparna och är känd som stans härligaste mamma. För att hon varje dag peppar mig till att göra saker som jag brinner för. Somliga behöver inte en superhjälte outfit för att visa att de är hjältar. Min mor är en av de.

  Isabelle 2016-05-23 22:38:40 http://zoebeaunez.tumblr.com
  Svara
 • Jag skulle vilja att min mamma fick detta halsband eftersom att hon hjälper mig och mina systrar i alla situationer och sätter våra behov före sina egna.
  Livet har tyvärr bjudit på många motgångar för henne, inte minst när hennes egna mamma dog när hon bara var tolv år. Under sin tonårstid hade hon då ingen kvinnlig förebild vilket är väldigt viktigt att ha som tonåring men ändå har hon lyckats att vara en underbar mamma och kvinna! Därför förtjänar min mamma att få dessa fina halsband i morsdagpresent!

  Andrea 2016-05-23 22:23:54
  Svara
 • Hej Linn!
  Min mamma är den klokaste, varmaste och starkaste kvinnan jag har i mitt liv. Jag är så stolt över henne för att ha tagit sig igenom två svåra depressioner, för att hon äntligen börjat med yoga, och för att hon har börjat ta hand om sig själv och prioritera sig själv igen. Det minsta hon förtjänar är detta underbara halsbandet, så fint!!

  Linnea 2016-05-23 22:20:11 http://nouw.com/polluxvega
  Svara
 • Min mamma är min hjälte och min bästa vän efter att ha kämpat sig igenom det svåraste året i hennes liv. Hon drabbades av en akut hjärnblödning och låg i koma i en vecka och kämpade för sitt liv innan hon fick flyga med ambulansflyg till London eftersom sjukhuset där är ett av få sjukhus i hela Europa som klarar av att operera en så pass aggressiv och akut blödning. Efter två misslyckade operationer och åtaliga andra metoder och försök att stoppa hjärnblödningen, lyckades läkarna äntligen stoppa blödningen. Efter 6 veckor på intensivvårdsavdelningen och ytterligare 3 veckor på rehabiliteringsboende fick mamma äntligen komma ”hem” och fira jul. Hon har sedan dess fortsatt sin rehabilitering 3 ggr veckan i ytterligare ett par månader och är nu, sedan ca en månad tillbaka, äntligen fri från rehabilitering, hon kan äntligen äta normalt igen och röra på sig ungefär som vanligt. Faran är inte över än, mamma var på 6 månaders kontroll och hjärnscanning idag och det resultatet får vi om någon vecka – jag håller alla tummar för att resultatet ska vara bra eftersom jag vet hur hon kämpat och hur envis och fantastisk hon har varit under hela denna hemska period utan att klaga en endaste gång. Min mamma förtjänar allt i hela världen och lite till, och jag skulle vilja göra henne lite glad genom att få ge henne detta fina halsband efter allt hon varit igenom – också ge henne lite extra styrka att kämpa på och fortsätta äta upp sig och träna kroppen så att hon kommer tillbaka ännu mer till den underbara mamma hon alltid varit!

  Emma 2016-05-23 22:19:06
  Svara
 • Min mamma är min vardagshjälte för att hon har lärt mig att vara mig själv, för att hon alltid finns där trots att jag stänger henne ute, för att hon är en sån stark kvinna som verkligen inspirerar mig. Min mamma kämpar på dygnet runt och gör allt för mig och mina syskon och jag tycker verkligen att hon förtjänar detta halsband som en liten uppskattning för allt hon gör.

  Matilda 2016-05-23 22:06:34
  Svara
 • Min mamma är världens bästa mamma, som alltid ställer upp och vill alla väl! Hon ger mig tips och råd när jag behöver, pushar mig när det är något jag tvekar på. Hon sätter alla andra i första hand, det spelar ingen roll vad det handlar om. I höstas fick min pappa cancer och mamma var på sjukhuset hos honom varje(!) dag i 5 månader samtidigt som hon jobbade och skulle hinna med alla andra vardagssysslor, jag tycker att hon förtjänar det allra bästa och det hade varit kul att få ge henne detta halsband!

  Josefine 2016-05-23 21:57:02
  Svara
 • Min mamma.. jag vet inte var jag ska börja alltså. Med ett leende på läpparna har hon alltid suttit sina fem barn i främsta rummet, åsidosatt sig själv på alla tänkbara vis. Ibland var havregrynsgröt och skorpor den enda maten vi hade hemma men jag kan aldrig minnas att jag saknade något. Det finns ingen som henne och det gör så ont i mig att se henne åldras. Hon måste ju alltid finnas!

  Beatrice 2016-05-23 21:52:30
  Svara
 • Min underbara mamma är en vacker & ungdomlig kvinna på 68 år. Hon älskar fortfarande sitt jobb som planingengör och visar oss att med ett brinnande intresse och en tillfredsställde arbetsmiljö så är pension något som kommer när det känns bra. Detta är härlig inställning då jag på min arbetsplats ofta hör ”äldre” kolleger längta till pensionen och då ska ”börja” leva, min mamma njuter av varje dag oavsett ledighet eller arbete.
  Min mamma hinner alltid så mycket och ställer alltid upp med att fixa & ordna när döttrar;svärsöner & barnbarn ska ha tillställningar. Nu tar vår son studenten & min mamma är mitt stöd & bollplank kring alla inköp och planeringar. Vi bor 20 mil ifrån varandra men träffas ofta då dom gärna är hos oss på västkusten, då njuter vi av god matlagning & dryck men det finns alltid tid och energi för röj, ja alltså inte partyröj utan röj i hemmet.
  Det hade verkligen varit en glädje för mig att överraska henne med ett halsband. Hon skulle nog bli gladas över på vilket sätt halsbandet införskaffades.
  Kramis Åsa

  Åsa 2016-05-23 21:51:07
  Svara
 • Min mamma förtjänar allt och lite till! Hon har inte alltid haft det lätt, speciellt inte de senaste åren, men har alltid kämpat sig vidare utan minsta lilla klagomål. Hon är min hjälte, alla dagar i veckan. Min mamma är inte bara en fantastisk kollega på jobbet och en fantastisk vän, utan dessutom en fantastisk mamma till tre barn. Med studentekonomi är det inte lätt att ge henne det hon förtjänar och just nu har hon haft det tufft med en hund som behövts opereras, planering och fix inför min systers student och utöver detta ska hon dessutom jobba mycket de kommande veckorna som får mig att undra hur hon inte går in i väggen..

  Jag vill gärna kunna ge detta fina halsband, som tack för allt hon gjort för mig. Och som motivation för de kommande veckorna, som kommer vara väldigt jobbiga för henne att få ihop.
  Kram

  Emma Winberg 2016-05-23 21:50:16 http://nouw.com/emmawinberg
  Svara
 • Min mamma är min vardagshjälte för att hon kan axla alla viktiga och betydelsefulla roller i livet: hon är en bästa vän, en trygghet, en supporter, en glädjespridare och oändligt full av kärlek som hon ständigt överöser mig, min syster och även min pappa med. Trots att jag bor 30 mil från min familj lyckas min mamma upprätthålla samtliga roller varje dag, varje timme och varje minut. Det är för mig det finaste en mamma kan göra och vara – en vardagshjälte!

  Josefin 2016-05-23 21:43:02
  Svara
 • Min mamma är den finaste personen jag känner, vi har gått igenom mycket tillsammans, allt från psykisk ohälsa till skiljsmässa och flyttar. Hon är den starkaste personen jag känner, hon är omtänksam och sätter ofta alla andra i sin omgivning före sig själv. Men nu är det hennes tid, hon har precis startat eget och jag skulle vilja ge min mamma det här smycket tillsammans med mina småbröder, och speciellt nu såhär i början som egenföretagare, där att unna sig själv kommer vara sist på prioriteringslistan ett tag framöver.

  Emma 2016-05-23 21:28:32
  Svara
 • Min mamma är en boss lady av rang som har fått kämpa, slå sig fram & ta mycket skit i sitt arbete de senaste åren. Nu har hon kommit ut starkare & fått en ny fantastisk tjänst där hon kommer få lägga mycket tid på det hon älskar, att lära ut svenska som andra språk till nyanlända barn! Hon förtjänar verkligen något lite extra på söndag, som detta fantastiska halsband!

  Moa 2016-05-23 21:12:27 http://nouw.com/moaolsen
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!