Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Sommardrink med Plaza kvinna

linn-eklund-blogg

 

I Tisdags sprang vi som sagt förbi Nosh & Chow där Plaza kvinna höll i en liten vårdrink. Mitt på klockslaget blev himlen alldeles blå och i baren serverades det alldeles för goda sommarinspirerade drinkar, så vi fick tack och lov tillbaka hoppet om ljusare tider. Det var precis som en sån där typsik försommarkväll man vill att alla majkvällar skall vara, och precis vad jag behövde efter 2016’s typ tröttaste dag. Jag minglade runt i min lilla banantröja tillsammans med alldeles för fina ansikten, trånade efter Marias röd/rosa Stella McCartney-väska och stod emot frestelsen att slänga mig ner i Bunches blomhav. Nöjda och glada efter en timme traskade jag och Carro hemåt, fotade lite och sen stensomnade jag kl 21.

 

linn-eklund-blogglinn-eklund-blogg-bunches H74A2643    linn-eklund-blogglinn-eklund-blogg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!