Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Pressfrulle hos Stella McCartney + Galaklädsel

linn-eklund-blogg-stella-mccartney

 

Var förbi Stella snabbt imorse innan jobbet för lanseringen av deras nya doft ”POP”. Ljuvligt god! Gillar man lite sötare (fast absolut inte för söt) dofter är detta helt klart sommarens val. Passade på att mumsa på supergoda minicroissanter och avundas fiskbensgolvet (+ Elyséeskorna) samtidigt som jag och Semra spånade på fredagens klädval, det vankas King-galan. Så kul! Behöver komma ut och svänga lite på mina höfter nu i Stockholms nattliv känner jag, varit iväg alldeles för mycket det senaste. Vi får se hur det slutar, men än så länge bådar det gott.

 

linn-eklund-blogg-stella-mccartney  linn-eklund-blogg-stella-mccartney linn-eklund-blogg-stella-mccartney linn-eklund-blogg-stella-mccartneylinn-eklund-blogg-stella-mccartney linn-eklund-blogg-stella-mccartney

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!