Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Tuesday

linn-eklund-blogg

 

Imorse var det som jag sprungit ett maratonlopp när jag slog upp mina gröna, känt mig totalt överkörd precis hela dagen. Vet inte om det är kroppen som säger ifrån eller om det är något slags årtidssbyte, kan vara lite väderkänslig ibland. Underligt men sant. Så idag blev det en lite enklare look: skinnjacka + sweatshirt Acne, byxor från stenåldern (Prada), strumpor från &otherstories och ballerina Céline. Stod och velade så mycket om jag redan skulle inviga ballerinorna, men kunde verkligen inte hålla mig. Bästa skorna.

Nu ska jag byta de gula mot guldiga, hoppa på cykeln och trampa ner till Plazas vårdrink. Hörs mer senare!

 

 

Namnlöst-2linn-eklund-blogg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! vilken fin outfit du hade på dig, älskar allt som med mode att göra. Kolla gärna in min nya blogg 🙂
  http://merymbb.blogspot.se/

  Mery 2016-05-17 21:55:55 http://merymbb.blogspot.se/
  Svara
 • Vilken modell är det på sweatshirten? 🙂

  Malin 2016-05-17 20:41:37
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!