Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Do it like Tyson

linn-eklund-blogg

 

Ni som hänger med på Instagram såg säkert att jag la ut den här Boomerangen i lördagsmorse, trots att jag ser riktigt taggad ut är jag egentligen blöt av svett och helt slutkörd. Såhär tre dagar senare kan jag fortfarande knappt sitta upprätt av all träningsvärk, haha. Så fort jag och mamma har tid och kan synka våra kalendrar brukar vi försöka riva av några boxningspass tillsammans uppe på Narva boxningsklubb, bara ett stenkast från där vi borLika mycket som man älskar att slåss och köra slut på sig själv, lika mycket hatar man det – för fy j*vlar vad jobbigt det är. Men också såklart så galet kul, så det är någon slags hatkärlek till det där. Vi kör egna klasser med den gamle OS-boxaren Roger, och det är ingen meslek med honom inte. Här nedan ser ni lite utav vad mamma lyckades fånga i lördags utav mina klena armar, haha.

 

linn-eklund-blogg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh vad sugen jag blir att testa boxning när jag ser detta! Älskar att du lägger upp mer rörligt material också 😀

    Maria 2016-05-17 14:55:38
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!