Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Célineballerina

linn-eklund-blogg-metromode

 

Jag citerar Hanna, när man känner att man är värd något riktigt fint efter t.ex. en tuff jobbperiod ska man verkligen se till att unna sig något man suktat efter riktigt länge. I New york fick jag feeling och kände att efter denna våren/vintern av högt tempo och mycket tid på både blogg, jobb och andra projekt var jag verkligen värd något fint – trots att jag annars också är ganska duktig på att unna mig, haha. Jag har länge kikat på de klassiska ballerinorna från Céline, de är verkligen ballerinornas ballerina – mjuk som en strumpa och lika fina som en karamell. Men en prislapp därefter, phu. Har varit inställd på ett par svarta ända sedan jag såg dem för något år sen, men när de gula uppenbarade sig i hyllan var det inget snack om saken. Vad är svart mot gult liksom, enkel match.

 

H74A2425

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!