Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Monday mind

linn-eklund-blogg

 

Idag vill jag kopiera Pernilles look rätt av, fy tusan vad snygg hon är här. Blusen från FWSS kommer säkert förr eller senare hamna i garderoben och kjolen från Altuzarra är ju en dröm i sig. Önsketänka kan man ju alltid göra. En lite mer rimlig dagsönskan är klänningen från 2nd day, t-shirt från Keen, scarf Whyred och snakeslips från ATP Atelier. Är lite sugen på att köra denna looken på Summerburst nästa vecka i Göteborg, fast med andra skor då. Vi får se!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!